De Salon

Salon Geesje in Drachten

Haar grote passie voor make-up, huidverbetering en ontspanning is al op jonge leeftijd ontstaan. Geesje heeft er inmiddels al 30 jaar op zitten als schoonheidsspecialiste.

Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Geesje: “Het zat er bij mij al vroeg in, de passie voor het vak en het werken met mensen. De bijzondere gesprekken die ik dagelijks mag voeren met mijn cliënten. Het mooiste moment van de afspraak is wanneer iemand weer met een brede glimlach en vol zelfvertrouwen de salon uitloopt, daar doe ik het voor!

Sinds het begin van mijn salon werk ik al met Payot. Het merk pas bij mijn filosofie met hun milieuvriendelijk gefabriceerde producten. Ze gaan mee met de tijd en geven een hoge prioriteit aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door recyclebare verpakkingen te gebruiken en hun voor 99% plantaardige producten.

Met 30 jaar ervaring op zak heb ik veel kennis, maar ik ben ervan overtuigd dat bijleren een belangrijk onderdeel van mijn werk is. Op die manier blijf ik altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de wereld van make-up en huidverzorging. Daarnaast kan ik mijn aanbood blijven uitbreiden en u op meerdere aspecten verder helpen!”

Dit jaar kan Geesje u weer nieuwe behandelingen aanbieden. Houdt onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Bent u geïnteresseerd geworden? Maak dan vooral een afspraak en kom langs in de salon.

Gezichtsbehandelingen

Make-up

Massage

Lifestyle

Hotstone behandelingen

Anti-aging behandelingen

× Hoe kan ik je helpen?